Om EkspertLån

Ekspertlån er Danmarks nye låneformidler for Basisbank A/S, en danskejet og rendyrket internetbank med base i København.
Vi hos Ekspertlån arbejder hver dag på, at give dig den bedste låneoplevelse med gode priser og frihed til, at tænke på alt andet end en bank, og de dertilhørende formaliteter.
Vores ansøgning er nem, overskuelig og lavet så enkelt, at du får svar på din ansøgning med det samme, og pengene på din konto senest næste dag.

Ekspertlån har helt fra begyndelsen været en digital og fleksibel låneløsning, som tilbyder dig en enkel ansøgning, så du hurtigt kan komme videre, med det der betyder noget.
Vi anvender derfor den nyeste teknologi, og sørger løbende for at udvikle os – alt sammen med henblik på, at skabe den bedste og mest fordelagtige låneløsning for dig.

Vi kender alle følelsen af, at der er noget, som man gerne vil have, men som man ikke har råd til. Går du i banken, kan det være svært at låne penge - banken skal godkende dit lån, og godkende hvad du ønsker at bruge pengene på. Banken har samtidig en lang række krav til dig som låner, som du skal overholde, for at kunne få et lån, og du skal oven i købet også stille sikkerhed for det. Alt dette er med til at skabe en stor utryghed for dig som låner, når banken desuden også skal kigge ind i din økonomi, for at vurdere om du har mulighed for at låne penge.

Men det er her Ekspertlån.dk kommer ind i billedet.

Vi har fra begyndelsen tilbudt enkel ansøgningsproces, så du hurtigt kan komme videre, med det der betyder noget. Vores ansøgning er nem og lavet så enkelt, at du får svar på din ansøgning med det samme, og pengene på din konto senest næste dag – og du skal ikke stille sikkerhed i noget som helst.

Ekspertlån: Hurtig ansøgning – Hurtig udbetaling – Hurtigt videre

Hurtig ansøgning – Hurtig udbetaling – Hurtigt videre

På få minutter kan du låne til det, du går og drømmer om.

Lån op til 75.000 kr. Ansøg her